Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart kommer vintern

Höstens färger blåser bort
Träden står nakna
Väntar vinterns skrud
Sträcker sig mot himlen
För att samla de sista av solens varma strålar
Snön kommer snart
Klär naturen som en brud
Gnistrande vit och vacker
Ingen ring är väl så bländande
Som himlavalvets alla stjärnor




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 190 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-10-29 22:15



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket fint skrivit!
2014-10-30

  M M Mannheim VIP
Ja, och precis som dina ord är som gnistrande stjärnor.
2014-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish