Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstvandring

Sparven på min väg
visar femton av sina
fina sittplatser

Oskördat gult
vajar vid oktobersjön
änder simmar in

Fin som tanken
på solbelyst vass
spindeltråd





Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-10-30 17:17



Bookmark and Share


    eva m h
Tycker mycket om den lilla sparven som visar alla sina sittplatser
2014-10-31

  Gunnel Eriksson VIP
Fina höstbilder.
Även jag fastnar för
en obetydliga sparven.
2014-10-30

  Deva
Höstbilder som lyser! Alla har sin skönhet, särskilt den sista tycker jag om.
2014-10-30

    ej medlem längre
Det var en fin höstvandring! Mycket poetiskt....
2014-10-30

    ej medlem längre
Fin höstpromenad, tycker särskilt om sparven
2014-10-30

  Nanna X
fina höstbilder. gillar den pedagogiska sparven särskilt : )
2014-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP