Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Far med slaget ditt

Underbara underverk.
Verkliga att skåda.
Skådeplats med hemlighet.
Hettan måtte råda.
Rådlös när du faller.
Fäller mig och sårar.
Sårbar i min nakenhet.
Hetsar mig till tårar.
Förstår aldrig när.
Närheten blir farlig.
Far med slaget ditt.
Du är oförsvarlig.








Bunden vers (Rim) av Lehva VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-10-31 07:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken rytm och allvarlig basklang!
2022-12-17

  Angel of love
Stark text och den kryper in.
2014-11-03

  Maiah VIP
En stark text som berör
2014-11-03

  ResenärGenomLivet VIP
Stark och berörande text...
2014-11-01

    ej medlem längre
Du vågar visa din sårbarhet...det kallar jag styrka!

2014-10-31

    Elisabeth Nilsson VIP
Skrämmande bra om det som är verklighet för många. En ofattbar ångest.
2014-10-31

  WyS VIP
Starkt berörande...om försvarslöshet!
2014-10-31

  i af apa
när det inte
går längre...

bra!
2014-10-31

    ej medlem längre
Gripande stark ...
2014-10-31

  Anya VIP
Starkt...tycker särskilt om:
Förstår aldrig när.
Närheten blir farlig.

En så talande bild av hur det kan vara.

2014-10-31

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlad text om en ohållbar relation!
2014-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP