Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spoken word.


Fragmentert ekstase



Den deilige sødme
som berører min
sjel -

Nattehimmelen
ønsker meg velkommen

- og jeg tar plass
blant fantasifigurer
og ord som fanger
- blant stjerner og
planeter - og et univers
- fylt av undring

- en reise
som tar meg dit jeg
vil - vektløs -

uten å
se meg tilbake
...

Jeg ser fragmenter
av det som finnes
i mitt sinn -

slipper tankene løs
- lar de løpe fritt


Ingen hestekrefter
i hele verden kan måle
seg med styrken i skapelsen

- ekstasen og friheten

Den deilige sødme
som berører min
sjel -

nattehimmelen
ønsker meg velkommen -

Ingen hestekrefter
i hele verden kan måle
seg med styrken i skapelsen
...

Skapelsen av det kreative

- av det som berører

hengi seg til det uendelige

- deilige -


Når alle klokkers slag
opphører -

- og man bare svever

som et lite menneske i livmoren

- som en stjerne som dør

- som et kunstverk som blir født
på ny - og på ny

- og på ny


Jeg ser fragmenter
av det som finnes
i mitt sinn -
slipper tankene løs
- lar de løpe fritt


Den deilige sødme
som berører min
sjel -


Nattehimmelen
ønsker meg



- velkommen




Fri vers (Spoken word/Slam) av Nina.K
Läst 216 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-10-31 21:44



Bookmark and Share


  louisegirl
Jättefint!
2014-10-31

    ej medlem längre
Fint!
2014-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Nina.K
Nina.K