Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plastspöket Göran

På en bar
Jag vet inte var

Kysser en kille mina kinder
Mina läppar, min hals

Jag känner inget
Och jag vill inte ha
Drinkarna dom bjuder på

Jag ler när han kollar på mig
Och kritiserar varje steg han tar
London levererar
Men jag vill bort som vanligt

Vem bryr sig om romen, eller vodkan
När allt jag vill är att vara ensam

Klockan är halv tre
Och allt jag kan be

Är bort med italienarna, spanjorerna, portugiserna, och britterna

Försvinn och låt mig vara mig
Ensam och krossad

Och med plastspöket Göran åker jag hem
Spöken, britter och rom




Fri vers av Hecate
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-01 06:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hecate