Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(egen bild)


Bara håll om mig



ibland orkar man
varkens ge


eller ta
emot orden



inte heller
söka förståelse
eller lösning



för en
stund



utan vill bara
att någon håller
om en



kramar hårt
och försäkrar att
Allt blir bra




Övriga genrer av Teresia Ridell
Läst 338 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-11-02 13:08



Bookmark and Share


  Connie
Precis så, en varm trygg famn att vila ut i!
2014-11-06

  Lars Hedlin
JA att bara få vara och bli omhändetagen varmt i en kärleksfull famn..kram
2014-11-03

  Ronny Berk
inte så "bara"
2014-11-02

  anita VIP
Så sant
2014-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell