Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En dikt ur min egenutgivna diktsamling Havsrytm


Alla söker vi


kanske är det
tystnaden

i de löv
som fallit

kanske är det
kylan i vinden

eller molnen
som skymmer solen

kanske är det blott
rädslan för ensamheten

som får oss
att söka värme
och bekräftelse
hos varandra






Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 429 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2018-09-07 07:40



Bookmark and Share


  aol
Gillas just i dessa ord finnes en stor sanning
2021-05-05

  Lars Hedlin
Underbart :)
2018-09-10

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text som väcker tankar och känslor!
2018-09-07

  Lottie Ålhed VIP
Det här var en njutning att få läsa
2018-09-07

  Rise Little One
Underbara rader ...
Stort Grattis till din diktsamling.
2018-09-07

  ULJO
Grattis till din diktsamling
2018-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell