Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(egen målning)


Gjutna för varann



nakna likt
vinterträd

klädda blott
i sommarlust

bygger vi
pussel

gjutna för
varann




©Teresia Ridell (11/5-2016)




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 873 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2016-05-12 07:07



Bookmark and Share


  KristinaE
dröm blir verklig ** vacker!
2016-06-16

  Lars Hedlin
Så vackert
2016-06-03

  ULJO
Vacker poesi i få ord
2016-05-12

    Dan Myrbeck
Underbart bra om
kärleksbiten
i livspusslet.
2016-05-12

    ej medlem längre
Fint!
2016-05-12

  Fem hjärtan VIP
Tycker om dina vackra rader!
2016-05-12

  Dennis Axelsson
Så fint med "blott" så få ord
2016-05-12

    ej medlem längre
Vet inte vilket jag tycker mest om - din målning eller orden....tycker nog lika mycket om bägge!
2016-05-12

  KYREUS of Sweden
Så charmigt!
2016-05-12

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om den sanna kärleken!

Fastnade speciellt för

"klädda blott
i sommarlust!
2016-05-12

  Ninananonia VIP
Underbar...
2016-05-12

  Sofhia Wirström
dina rader säger mycket
så fint förmedlat
2016-05-12

  DominiQueen
Så få ord, med så stor och skön vibration av Kärlek: "klädda blott i sommarljuset"
Så vackert om innerlig närhet och att njuta tillsammans ~ allt lyfts av Din underbara teckning.
LoveLight
~ DominiQue

2016-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell