Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lustfyllt nu...


Fruktigt
fuktigt

kvällen är
ung

vår tid
räknas ner..

kom och älska
med mig!


©Teresia Ridell (28/6-2016)




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 675 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2016-06-29 08:03



Bookmark and Share


  Hopplös själ
Vill smaka.
Sätta tändernai det fruktiga och fuktiga.
Njuta av smaken.
;)
2018-07-22

  Lars Hedlin
Underbar! :)
2016-07-11

  Fem hjärtan VIP
Sensuellt och underbart vackert!
2016-06-30

    Dan Myrbeck
Härlig uppmaning till
den det avser!
2016-06-29

    ej medlem längre
Vackra sensuella ord till en talande bild...
2016-06-29

  Marita Ohlquist VIP
Med lust och glädje stor!
Underbart.
2016-06-29

    Bo Malte
lockande...
2016-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell