Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(egna målningar, finns att köpa..)


Penslar ljus


Vi slås av
hat och mörker

jag penslar
kärlek och ljus

på nåt sätt
måste det goda
segra




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 602 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-07-16 09:39



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Oj vad vackert!
2018-07-23

  Lars Hedlin
En härligt ljuvlig dikt :)
2016-10-06

  Fem hjärtan VIP
Dina ord och dina bilder sänder ljuspilar!
Tack Teresia, ditt ljus behövs!

2016-07-19

    Dan Myrbeck
Vi får hoppas du har rätt!
2016-07-18

  Marita Ohlquist VIP
En utomordentligt bra text!
2016-07-18

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är det hoppet vi har...låt oss alla måla kärlek och ljus på alla sätt vi kan komma på...
2016-07-16

  Heikki Hellman
Kärlek och ljus är fina och positiva mål att ställa upp för sig. Må dina mål bli av!
2016-07-16

    ej medlem längre
Orden ger hopp och värme i världens kyla just nu.
2016-07-16

  KYREUS of Sweden
Starkt!
2016-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell