Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(egen målning)


Möt mig



säg att jag
är vacker

värm mig
med ditt rusiga
leende

låt längtan
i dina fingertoppar
smeka mina
hungrande bröst

och jag vill njuta
din smak av kärlek

när vi ömt
skapar nya minnen
höft mot höft

©Teresia Ridell (10/5-2016)




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 736 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-05-10 18:10



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ljuvligt och levandes!
2016-06-03

  Monika A Mirsch VIP
Närhet när den är som mjukast!
2016-05-11

  DominiQueen
Underbart sensuellt, varmt och vackert och fin teckning Du begåvade konstnär.
LoveLight
~ DominiQue
2016-05-11

  Fem hjärtan VIP
Ljuva och sensuella rader skapade ur din mjuka hand!
2016-05-11

    ej medlem längre
Du sprider värme med denna fina text..
2016-05-10

  ULJO
Finstämd kärlekspoesi som jag gillar
2016-05-10

    Dan Myrbeck
Härlig kärlekspoesi!
2016-05-10

  Marita Ohlquist VIP
Mjukt och fint från kärlekens underbara värld!
2016-05-10

    ej medlem längre
Sensuellt och innerligt varmt.
2016-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell