Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När det känns tungt.


Höstkänslor

Kylan biter,
hjärtat smärtar,
törsten törstar,
hungern klagar,
hösten dödar,
vintern pinar,
Våren kommer.

Snart.




Fri vers av Ballongen i skymningen
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-03 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ballongen i skymningen
Ballongen i skymningen