Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snacka om att jag skulle vilja vara yngre!


Caroline

Staket mot blomsteräng
och ändå gick jag in.
Lämnade min egen sväng
för där fanns Caroline.

Vadade i vackra blomster
i nya syner, i den ljuva periferin
av minnen och av hågkomster
men framför allt av Caroline.

Hg 2014 11 03 

 




Bunden vers (Rim) av Marlboroman/Hg VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-03 13:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP