Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det höst nu?

Det kaosar för oss
Sommarfolket
Suparfolket
Vi är inte gjorda för höst och gråa dagar

Vad vill vi?
Spela Indiana Jones och försöka bli fulla
Ta bussen och kliva in i sovande tält
Ragga cigg från främlingar utan tändare

Röka för att dö
Och supa för att leva




Fri vers av Hecate
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-04 01:05



Bookmark and Share


    Omedvetandet
Så jävla heartbreaking
2014-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Hecate