Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ursäkta mig

Ursäkta om jag lägger mig i
Eller inkräktar på er
Men jag har ord att säga
Och tankar som måste ut

Ursäkta om jag är ärlig
Men jag kände aldrig kärlek
För mina känslor kräver tid
Och det är det ont om

Ursäkta om jag är osmart
Men sa aldrig det då
Men jag säger det nu
Och nu får vi se om det är fel

Jag förstår att ni vill hem
Och jag avundas er förevigt
För ni har nåt ni kallar hem
Ni har varandra


Ni ska inte glömma det
Hur långt vägarna är tar er från varandra
Att man skapas och krossas
Det vet ni lika bra som jag

Ursäkta mig lite bara




Fri vers av Hecate
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-04 01:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hecate