Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sentimentalitet

 

 

Jag sårat ditt trofasta hjärta

skurit förgiftat och lämnat

Ångern river i min själ

salta tårar sköljer bort giftet

så långt det går

men ärren de syns

så länge hjärtat slår.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-04 18:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP