Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NU skriver jag igen

känslan är som att inte kunna skriva längre
ordstopp
inga fler poeter rymmer i penseln
och färgen
ja den kvar.

Men nu nu är jag tillbaka
ett nål i ögat

Det har hunnit bli val
och resultatet är att vi ännu inte lärt oss tillräckligt om människan

Och vad har jag lärt av mig själv?
Att jag fortfarande ingenting vet om världen




Fri vers (Spoken word/Slam) av bögpoesi
Läst 292 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-11-06 14:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bögpoesi
bögpoesi