Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SAL SJU

 


Livet är inte bara...och de finns behov av att uttrycka både ock


 

Ingen kan se
att han varit inne och hämtat
för där står en nybäddad säng
Ingen kan se
att där hållits i hand
medan själen såg ett annat land
Ingen kan se
att ljus nyss har brunnit
Och att tårar
nedför kinder har runnit
Ingen kan se
att där stått huvuden böjda
Nej, ingen kan se
dem som gick hem
för att sörja


M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-11-05 11:45



Bookmark and Share


  Connie
Stark, berörande, griper verkligen tag om hjärtat!
2014-11-09

    ej medlem längre
Griper tag ordentligt <3
Kram
2014-11-07

    Dan Myrbeck
Starkt berörande, bra.
2014-11-06

  Eva Helene VIP
Gripande vacker text!
2014-11-06

  Carina Bendix
Mycket starkt, berörande och vackert skrivet.
2014-11-06

  ResenärGenomLivet VIP
Så berörande fin skrivet...
2014-11-05

  ULJO
Så enastående bra detta
2014-11-05

  Bibbi VIP
Så starkt.
2014-11-05

  Rozsi.kovacs

En vemod svacker dikt berör i hjärtat
2014-11-05

  stig wikman
Så vackert Maj-Lis.

Kram till dej .
2014-11-05

  Lars Hedlin
Känns och blir berörd! kram
2014-11-05

    ej medlem längre
Mycket berörande.....och så svårt!
2014-11-05

  Marita Ohlquist VIP
Går in i själ och hjärta!
2014-11-05

  KYREUS of Sweden
Griper tag.
2014-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP