Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sitter och darrar med tankar




Sitter på mina pelare och
stirrar ut över den overkliga
verklighetens innehåll medan
jag suger i mig andras livsverk
å darrar av tankarna om att jag
kommer att ta slut för jag försöker
tömma mina tankar ned på silverfaten
framför mig men inget blir till mening
då orden rinner ner bland gatstenarnas
öppna munnar som slukar all
mening med de stirrande
ögongloberna







Fri vers av Sockerkaninen
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-05 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sockerkaninen
Sockerkaninen