Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limbo.

Om ändå ett jordvarv av sömn
kunde få mitt själsliga organ att dunka
skulle fjärilens spröda vingar
kännas mot mina nyvakna fingrar
inte som en bortglömd livstid
där mina minnen är myter.




Fri vers (Fri form) av skogarna
Läst 376 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-11-06 10:54



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket välformulerat
2016-01-10

    ej medlem längre
Elegant.
Imponerande helhet och formuleringsförmåga.
2014-11-07

  Stefan Albrektsson
Otroligt vackert trots sittandet i limbo. Gillar slutradens m'ande!!
2014-11-06

    ej medlem längre
Fantastisk ....
2014-11-06

  catharina.jerbo VIP
skönskrivet!
2014-11-06
  > Nästa text
< Föregående

skogarna
skogarna