Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
iro, japanska för färg; fritt framställt ur klassisk japansk litteratur


' iro ' framkallar



idén om tidens gång

läsbar i förändringar, -

som rörelse

åt varierande håll


med skiftande betydelser


*********************

" livets rörelse
i målningen måste finnas
för att formerna skall leva "

// Hsieh Ho ( 500 - talet );
om ' chi '




Övriga genrer av Tarantaran
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-07 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran