Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

November

November
och mina tankar är lika tomma
som trädens kronor

November
och inspirerade stunder är lika glesa
som solens glimtar

November
och sinnet är lika segt
som mörkret är stort




Fri vers av Susanne Ljung Adriansson VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-11-07 15:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Huvudet på spiken som vanligt!
2014-11-16

  ULJO
En välförmedlad text med insikt i nuet
2014-11-07

  Lars Hedlin
En text med känsla!
2014-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Susanne Ljung Adriansson
Susanne Ljung Adriansson VIP