Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du saknas mig... Finn mig!


Ännu en vinter

Återigen
Faller snön
Ännu en
Vinter
Utan dig

Det hörs
Inga skratt
Det görs
Inga änglar
Du håller
Inte min hand

En kyla
Som påminner
Om ensamheten
Glittrande snöflingor
Som påminner
Om dina ögons glimmer

Ännu en
Vinter
Utan dig




Fri vers av Coldasice VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-11-08 01:27



Bookmark and Share


  TT
...ord som berör inuti...
2014-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP