Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ögonen tåras bakom glasrutan



du var motsatsen till min förebild

personen som förde mig och
honom nedåt i en vertikal vinkel
precis när skjutsen framåt började
få mina ögon att tåras



jag anpassar mitt ordflöde för att osynliggjöra
alla konspirationer vi gemensamt skapat om vårt Ego


du fick

avsmaksbägaren att tippa över, sen dess minns jag inget annat än
dina tafatta försök att förstå framtiden

jag fnös åt din barnslighet
när mitt begär att förändra oss började ge mig skavsår i min nya tillvaro

vi delade sanningshalter när vi tillsammans med de ickeförstående
försökte knacka på de immigas fönster

och jag såg dig sakta förgöra min glasrutsframtid i ögonvrån






Fri vers (Fri form) av Louisedottern
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-08 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Louisedottern
Louisedottern