Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG TYCKER

 

om någon

 

som tycker om 

nån annan

 

som tycker om

nån annan

 

som tycker

om nån annan

 

och så vidare

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-11-08 10:37



Bookmark and Share


  ULJO
Känslor är som ringar på vattnet, snyggt ordat
2014-11-08

  ResenärGenomLivet VIP
Sorgsna känslor...
2014-11-08

  Lars Hedlin
Som ringar på vattnet är känslorna ....
2014-11-08

  stig wikman
Det kan knappast
vara mej du tänker på .

Ty , jag tycker
BARA om dej .

LOVE Å KRAM .
2014-11-08

  Marita Ohlquist VIP
Får både positiva och negativa vibbar!
2014-11-08

  KYREUS of Sweden
Gott
när kärlek
är som
ringarna
på vattnet.

Smärtsamt
för vissa dock.
2014-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP