Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NATTENS DROTTNING

icon





 

 

Som en Nattens Drottning

vill jag blomma för dej

Slå ut

i min vackraste skrud

och ge en doft

som dej hänför

 

Lämna mej ej

 när morgonen gryr

och jag vissnar

men inte dör

 

För åter en natt

ska jag blomma för dej

När din kärlek

till mej

så djupt berör




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 541 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-11-08 17:04



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Än en gång bevisar du med bravur den ädla poetiska konsten att skriva dikt som så berör sinnet.
2014-11-21

    Bodil Sandberg
Det gör mig så glad att se och få
läsa den här dikten...för den går
i en tidlös ton och därmed i
en genre vi inte kan vara utan..suger i mig värmen enormt
vackert! ??
2014-11-12

    ej medlem längre
Så vackert skrivet min vän <3
2014-11-11

  ULJO
Ljuvligt diktat
2014-11-08

  Angel of love
Väldigt vackert.
2014-11-08

  ResenärGenomLivet VIP
Så kärleksfullt och fint...
2014-11-08

  stig wikman
UNDERBART
MAJ-LIS.


STOR APPLÅD
VARM KRAM .
2014-11-08

    ej medlem längre
Vackert diktat!
2014-11-08

    Bo Malte
fint...
2014-11-08

  Lars Hedlin
Mycket bra! Gillas!
2014-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP