Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka

Tråkiga jävla invecklade dikter var inte Gunda Pålsson melodi.

Nä..fart och fläkt, fest, sprit å villigt manfolk det var melodin.

Vem faen har tid att sitta och grubbla och läsa böcker och sån skit.

Hahaaaha tråkrövar!

Nä...en lyckad kväll va när man kastade trosorna mot väggen...och dom hängde kvar..




Fri vers av Bo Malte
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-09 07:55



Bookmark and Share


  HelenaMinkoff
Lysande!
2014-11-11

  Connie
Finemang ;)
2014-11-09

    prima donna
ojski pojski (vet inte hur man gör en chockad smiley) nå jo litet udda humor men drar litet på smilbanden
2014-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Bo Malte