Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är vackert, ibland


Hånglar bort ensamhet och dricker ur alla flaskor jag ser.

Ser tillbaka med bubblor i sinnet, det som hände mellan oss kommer Aldrig försvinna ur minnet.

Men det är okej för fest är aldrig för långt bort och jag ångrar inget jag snott.

Inget jag snortat eller drömt.

Ingen jag legat nära har stannat och bara jag har fått mig att komma-alla andra fått mig att gå, det kommer nästan alltid vara så.

Men det är okej för senare nätter väntar, andra halsar att slicka på, ge brännmärken och nya lungor som flämtar.




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 238 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-11-09 13:02



Bookmark and Share


  julia.s
tycker om den här massor. riktigt bra, särskilt "och bara jag har fått mig att komma-alla andra fått mig att gå"!
2015-02-08

  tildam
så verkligt och hög igenkännisgsfaktor. tack för detta hemska men äkta.
2014-11-10
  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans