Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

if somebodys going 2 make it then this somebody ought 2 b u

Elins leende när jag säger vad fin du är
Filippas blick när hon sätter på känn ingen sorg
Nån som säger att dom vill träffa en igen
Bästa platsen på bussen
Varma strumpor i torra skor
Samma storlek så vi kan låna av varann
Att vinna i spel
Lättnaden när rädslan Försvann
Sitta på balkongen i solen
En drink i poolen

Luta sig på Ryggstödet på stolen
Känna sig lite cool men
Båda fötterna på jorden




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-16 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans