Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

påväg nånstans igen

halv extrem
extremt len
själseksem
allt annat än klen
ibland klängig
alltid schizofren

mina känslor för dig
kommer alltid ändras
som att solen går i moln
jag är oförutsägbar som ett väder fenomenon
jag är förutsägbar som en vana man haft i flera år

titta mig inte i ögonen
för då kommer du se allt jag försöker gömma
jag kommer ihåg saker jag helst skulle glömma




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-08-22 17:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra så, bara så
2021-08-22
  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans