Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rave Visslingen

Regn i håret
fastnar med jackan i snåret
kallt men varmt på samma gång
samma beat om och om
pulserande känsla
högt tålamod men behöver aldrig vänta

du kan få allt du vill ha
du kan va precis den du vill va
ingen vet mina hemligheter
men delar ut dom som klubbor till alla runtom
tar någon i handen säger
kom




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-09 16:25



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Yeah.
2021-04-09
  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans