Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kommer vi kanske va 86 och 87

du slog in min dörr
när jag satt och sorterade mina gamla brev igen
du slog ner min dörr
när jag sa att jag tror inte på kärleken

jag måste känna din lukt igen
det skriker i mig att gå ifrån dig
snabba beslut leder till starka känslor
starka känslor ska leda till långsamma beslut

ciggväskan har sett dehär hända förut
men med andra förutsättningar
ett annat öde
då trasades den sönder
men jag sydde ihop den
och den blev faktist mer hållbar och har varit intakt sen dess

tystnad, höga ljud
skramlande nycklar, borde inte-men tar en till snus




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 96 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-04 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans