Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Mig blir du fan aldrig av med

Jag är inte en sån som försvinner
När min kritspets väl nuddat ditt livsark
Det spelar ingen roll hur många sidor som redan är täckta
Hur många andra som varit där och skrivit
Jag kommer aldrig försvinna när jag väl tagit mig in

Jag är en sån som skriver om historier
Och kanske gör jag den inte alltid till en bättre
Men jag är en sån som kommer in och förändrar
Gräver djupt in i själen på folk
Kladdar med min svarta färg
På varje yta jag kommer åt

Jag kommer förstöra dig
Sa jag,
Till alla
Och jag hade rätt

Jag menade ju inte egentligen
Att jag skulle få folk att gråta
Att jag skulle hugga dom i ryggen
Eller såra dom så in i helvete

Jag menade bara
Att du kommer bli som alla andra jag klottrat i
Du kommer alltid minnas hur världen såg ut
När du såg på den med mig
Och det är bara så
Att det kommer förstöra dig




Fri vers av Flicka Nummer Elva
Läst 233 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-11-09 18:33



Bookmark and Share


  tildam
min kritspets och ditt livsark.
du formulerar dig otroligt vackert.
självklart är du inte en sån som försvinner.
2014-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Flicka Nummer Elva
Flicka Nummer Elva