Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Njutning

Inbakad oxfilé på kronärtskocksbotten och en krämig potatisgratäng med rödvinssky är inte fy skam.

Lennart Friberg satt vid bordet med servetten i äkta linne på knäna.

En välluftad Shiraz från en Sydafrikansk sydsluttning sitter som hand i handske därtill.

Kanske en liten smäcker, smidig afrikans skönhet mittemot.

Ja ja, va faen e svart kakel med rosa fog mot att doppa barkis i varm Oboj...




Fri vers av Bo Malte
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-10 09:10



Bookmark and Share


  Angel of love
Härlig text.
2014-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Bo Malte