Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Jag fryser ihjäl men jag saknar din kyla

Det grävs i mig
O jag har ont i dig
Det lagras i mig
Det som förstörts i dig
Varje bokstav du ritat
Upp och ner i mitt inre
Det försvinner från dig
Men aldrig från mig
Aldrig någonsin från mig
Det är fan inte rättvist
Jag var den kallaste varelsen jag mött
Innan jag kände din svala tunga
Slicka bort all min känslokyla
Och göra mig till människa
Du är fortfarande kallare än jag
Men jag fryser mer än du
Det vet jag
För du kan värma dig hos andra
Men ingen annan kan röra mig
Utan att det bränns
Och känns
Så fel




Fri vers av Flicka Nummer Elva
Läst 289 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-11-10 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flicka Nummer Elva
Flicka Nummer Elva