Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hund

Natt.
Jättehunden därute bland träden
vänder sig i sömnen
vältrar sig varvet runt
Snart är han vaken och står och slickar
mitt fönsterbleck:
det är regnet
novembers regn
långregnen
som har börjat.




Fri vers av Gunwale VIP
Läst 467 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-11-10 18:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Långregnen har börjat ... ja, så bra!
2014-11-13

  Rosmarin
den här tycker jag mycket om. Fantasifull, suggestiv och fin rytm.
2014-11-11

    ej medlem längre
Kul att du provar lite längre strofer, fint!
2014-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP