Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låt dom finnas




























allt har bara börjat
minnen rinner till som vatten till havet

och gåvan du fått
i din hand

ensam stod du där
för horisonten

är äventyret
där blir du levande

inom en dröm
allt för sann

se vad du vill
värna om det levande

värna om ungas liv
låt dom finnas

även om de inte finner sin plats
även om de mår dåligt

måste vi bry oss om varan




Fri vers av Jonas Hagén
Läst 123 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-10 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hagén
Jonas Hagén