Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att tillintetgöra



Fångade tankebollar rullar fram
över spelplanera i mitt liv och
jag vill ha resultaten i handflatan
men texten från min spritpenna
tenderar att tappa sin existens när
jag varje morgon sköljer min kropp
med antitankar.

Jag spolar tillbaka till morgondagens
löften som var huggna i sten och blir
besviken ännu en gång när förnekelsens
slaghammare tillintetgjort alla dessa
kapitel.

Kramar täcket och önskar att även det
kunde pulsera likt ett kärlekshjärta
från min dåtidsexistens.







Fri vers av Louisedottern
Läst 297 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-10 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Louisedottern
Louisedottern