Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriet inifrån.

Jag är inte din vän
Jag är det eviga inom dig
Hatet och kärleken
Värmen och kylan
Monstret som aldrig
aldrig
Får komma ut.




Fri vers av Rickard Wingerstad
Läst 170 gånger
Publicerad 2014-11-11 12:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rickard Wingerstad