Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

observatören

Ni pratar
Ni skrattar
Ni ler
Ni vet inte
Att observatören ser er
Ni lever
Ni dör
Ni sörjer
Ni är
Men observatören kopierar
Ert skratt
Ert leende
Ert prat
Den får energi från
Ert liv
Ert slut
Ert lidande
Observatören ser er.




Fri vers av Rickard Wingerstad
Läst 165 gånger
Publicerad 2015-02-25 15:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rickard Wingerstad