Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag

Jag finns inte
Mitt jag är
En temporär
Slump
Av
Det lilla
Och
Det stora.




Fri vers av Rickard Wingerstad
Läst 184 gånger
Publicerad 2014-11-11 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rickard Wingerstad