Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade eld

Hej du kära
Du som inte diskriminerar
Som omfamnar och konsumerar
Allt och alla
Sprider din kärlek
Och renar
Denna smutsiga värld
Som är fylld till bredden
Av ett äckligt virus
Mina så kallade jämlike




Fri vers av Rickard Wingerstad
Läst 163 gånger
Publicerad 2015-07-17 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rickard Wingerstad