Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spyflugan

Du feta äckliga
Gröna demon
Med sex ben
Och rakbladsvingar
Som dödar
Tystnaden
I min ensamhet
Du äckliga
Som basunerar ut din närvaro
Du feta äckliga
Gröna demon
Med sex ben
Och rakbladsvingar.




Fri vers av Rickard Wingerstad
Läst 185 gånger
Publicerad 2015-02-25 15:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rickard Wingerstad