Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när bandet är brutet

jag ber till dig min Gud
alltid när bandet är brutet
medan det var helt
och jag kunde prisa dig
höll jag mina böner osagda

jag ber till dig min Gud
alltid i förtvivlan
så förtvivlan blev mitt band till dig
i tacksamhet glömde jag ditt namn

rädd vill jag hitta dig
förskräckt vill hålla fast vid dig
jag glömmer att hjärtans glädje
är din lovsång

jag glömmer dig min Gud
i smärtan hittar jag dig igen




Fri vers av Dobrica Vukovic VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-19 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dobrica Vukovic
Dobrica Vukovic VIP