Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ärrat hjärta.

Jag har inget extra hjärta jag måste leva med det jag har även om det har fått sina stötar och har sina ärr.
Men när du lägger din hand över mig växer det och slår starkt och kraftigt.
Även om du bara är en ängel.

<3




Fri vers av Johan-70
Läst 421 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-11-11 23:36



Bookmark and Share


  Agneta Westerberg
Hoppfullt om livet, trots allt.
2015-01-06

  Mirreh VIP
Djup i känslan av hoppfullhet.
2015-01-03

  Suss Petersson
Så ser sanningen ut i en vacker dikt som samman strålar med bilden
2014-12-07

  Marita Ohlquist VIP
Blir starkt berörd av din text!
2014-12-03

  Schizooliza
Så gripande, så vackert.
2014-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Johan-70
Johan-70