Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag

Blundar
Förflyttar mig
Över till dig
Din famn, din kärlek.
Värme, kärlek, trygghet, glädje, upphetsning.
Smeker oss till passion
Heta andetag pulserar
Du, jag
Vi




Fri vers av Johan-70
Läst 304 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-02-22 09:35



Bookmark and Share


  Angel of love
Kärleken så fint.
2015-02-25

  Irene Åberg
Bästa*Johan
All*You*Need*is*LOVE*
HELT*UNDERBAR*
*KÄRLEKS*PASSION*
HÄR*NU*TACK*KRAM
2015-02-24

  Connie
Ljuvlig liten text! Tycker mycket om!
2015-02-22

  Marita Ohlquist VIP
I kärlekens namn!
2015-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Johan-70
Johan-70