Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du dela veckan med mig?



Kyss mig
Så delar vi den här influensan och myser under täcket i en vecka.


DEAL?




Fri vers av Johan-70
Läst 367 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-03-03 11:50



Bookmark and Share


  aol
Puss.
2017-10-29

  Irene Åberg
Bästa*Johan
Javisst*Bästa*Johan
jag kommer*
till*Myser*
så du inte Fryser*Kram
2015-03-06

  Angel of love
Håll er inne och sprid inte vidare :)
2015-03-05

  objekt3
körtelfeber!
2015-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Johan-70
Johan-70