Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag måste vara stark för....


Jag faller 100 gånger.






Men jag ställer mig fan upp 101.

Och det är den där sista gången som är viktig.




Fri vers av Johan-70
Läst 378 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-02-05 14:55



Bookmark and Share


  Angel of love
Det är då man visar sin styrka.
2015-02-13

  Irene Åberg
Bästa**JOHAN**
Du är Säkert Mycket STARK**
100000%***Ja mer*
när du Ställer Dig*UPP
Gång*PÅ*Gång*
jag hjälper dig upp*
självklart*gör*jag det*KRAM


2015-02-07

  Connie
Japp så är det! Det högsta är inte att aldrig falla utan att resa sig efter varje fall!

2015-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Johan-70
Johan-70