Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brinnande låga.



Om du var här skulle mina ögon blända dig.

Lågan mellan våra kroppar skulle brinna.
Din åtrå och längtan skulle smälta likt stearinet på ett ljus.

Jag skulle sträcka fram mina händer och be dig komma närmare.

Vi skulle älska och vi skulle finna varandras hemliga gömställen där på kroppens alla vrår.
Så kom älskling ,kryp tätt intill och låt mig röra vid dig.
Låt din och min längtan stillas nu av kärlekens kraft.
















Fri vers av Johan-70
Läst 300 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-04-05 17:30



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Bästa *JOHAN**TRUE**
Kärlekens Låga*
Kärlekens Kraft*
Passionerad*Makt*
LOVE*FOR*EVER*TRUE*Kram
2015-04-06

  Marita Ohlquist VIP
Längtan och saknad.
Bra skrivet.
2015-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Johan-70
Johan-70