Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du gav mig inte ens ett hejdå.



Du vände dig om, bort från mig.
Vilka tankar gjorde så du gick?
Taget om varandras händer släpptes så plötsligt, som det slets ifrån varandra.
Här står jag och undrar varför??


Finns det svar?

Ge mig det då.


Tack


Fri vers (Fri form) av Johan-70
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-12 10:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan-70
Johan-70